L’Escola d’Enginyeria de Terrassa organitza una sessió Speed-Networking Universitat-Empresa adreçada als seus estudiants

Imagen 083

El proper dimecres dia 20 de febrer, de 12 a 14 i de 15 a 17 hores, tindrà lloc el primer Speed-Networking universitat-empresa adreçat a l’estudiantat universitari que s’organitza a l’Escola d’Enginyeria de Terrassa  (EET) de la UPC.

Aquesta activitat pretén apropar d’una manera més dinàmica i atractiva les empreses als estudiants universitaris per facilitar-los l’accés al mercat laboral.

El Speed-Networking  és una modalitat àgil i dinàmica d’interacció entre empreses i estudiants que permet a les empreses optimitzar la inversió de temps i establir molts primers contactes en un sol acte. Tots aquells valors, competències i habilitats que no queden reflexades en un CV tradicional, i que s’han de defensar “face-to-face”.

La sessió es dividirà en dues parts. En la primera, cada empresa disposarà d’una hora per dialogar i intercanviar experiències amb diversos grups reduïts d’estudiants en intèrvals de 10 minuts. Després d’aquesta primera presentació, els estudiants i les empreses disposaran d’un temps per interactuar lliurement i establir un contacte més personal.

Les empreses participants seran Mazel Ingenieros, Jané, Idneo Technologies, Altran Innovation S.L.U., Schneider Electric, VYC Industrial, Electrònica Itel, Simon Tech, Grupo Torrecid, Bmat Licensing, Arvato Technical Information, Bosch Sistemas de frenado S.L.U. i Bimétrica Parametric Design Service S.L.

L’acte està organitzat per l’Escola d’Enginyeria de Terrassa, l’A4 (Associació d’Antics Alumnes i Amics de l’Escola Industrial de Terrassa), el servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, CETIB (Col·legi (Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona), COETTC (Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics i Graduats en Enginyeria de Telecomunicació de Catalunya) i els estudiants dels últims cursos de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: