Passió i innovació: claus d’èxit dels nous conceptes de comerç

ESCODI

En un context de crisi com l’actual, quan fins i tot les vendes de les rebaixes i de la passada campanya de Nadal se’n ressenten, hi ha empreses de retail, de comerç, que troben camins per tirar endavant.

Són iniciatives bassades en un sentit, amb un caràcter propi, on entenen “la botiga” com a un altre canal de comunicació amb el seu públic i on s’ofereix experiències al barrejar conceptes (gastronomia, experiències lúdiques, comprar…) però amb un fil argumental conductor. Són negocis liderats per persones amb passió pel què fan i que han estat capaces d’encomanar-la i compartir-la amb els seus col·laboradors i clients.

Des d’ESCODI es vol ajudar als actuals empresaris del sector comerç o emprenedors a trobar aquest nou camí cap a l’èxit a través de la formació amb el curs d’especialització Creació de conceptes comercials innovadors, viables i rendibles.

L’objectiu del programa és arribar a gestionar els factors clau d’èxit que permeten obtenir conceptes de botiga rendibles, mitjançant l’adquisició d’una metodologia de treball, una perspectiva i uns coneixements que permetin crear i desenvolupar un concepte de botiga; aprofundir en l’adquisició d’una visió global de retail; conèixer i saber aplicar eines de treball actuals, les tendències de retail i les pròpies capacitats de desenvolupament professional; i experimentar el treballar en un equip multidisciplinari.

ESCODI és una escola universitària especialitzada en el sector comerç amb més de 10 anys d’experiència, que ofereix formació superior i especialitzada amb reconeixement de la UAB adreçada a directius i a gerents d’empreses del comerç, joves que s’hi vulguin llaurar un futur professional o empresarial, i també a professionals del sector que desitgin millorar les seves competències i coneixements.

Per a més informació cliqueu aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: