XVIII Fòrum d’ACC1Ó – Networking, emprenedors i inversors

Forum

DATA: Dimarts, 29 de gener de 2013
HORA INICI: 08:25
HORA FINALITZACIÓ: 14:30
LLOC: Auditori AXA
ADREÇA :  L’iLLA Diagonal, Av. Diagonal 547
POBLACIÓ : Barcelona
CODI POSTAL : 08029

 El XVIII Fòrum d’Inversió d’ACC1Ó dóna la oportunitat a emprenedors i inversors d’establir xarxes per fer negoci mentre analitzen conjuntament l’atractiu i les possibilitats d’inversió en les iniciatives empresarials. El Fòrum inclourà una sessió de networking, que enguany es pot programar personalment en funció dels interessos dels participants. Els assistents compten amb una plataforma d’inscripció que permet que cadascú es trobi amb aquell que li resulti més interessant.

A banda del networking, una vintena d’emprenedors presentaran els seus projectes davant del públic per aconseguir-ne finançament. Entre aquest projectes es seleccionaran els guanyadors dels Premis del XVIII Fòrum d’Inversió -al projecte més innovador, al més internacionalitzable, a l’emprenedor amb més trajectòria i el Premi Deloitte-.

L’esdeveniment comptarà també amb la participació de Verne Harnish, fundador de l’Organització d’emprenedors (EO), que exposarà la seva experiència, els seus punts de vista i explicarà temes d’interès per als emprenedors.

En l’edició passada el Fòrum va reunir a més de 600 assistents, entre emprenedors, inversors privats i fons de capital risc nacionals i internacionals. Es van presentar els 21 millors projectes, seleccionats prèviament, als més de 200 inversors privats i fons de capital risc presents.

Més informació i inscripció aquí

Font: Parc de Recerca UAB

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: