Tens una idea innovadora en el camp de les tecnologies de la comunicació?

TIClaude

La UAB ha posat en marxa la segona edició de TicLaude, un programa per facilitar la formació necessària en emprenedoria a aquells alumnes que volen engegar una idea creativa i d’interès en el camp de les TIC.

Després de l’èxit de la primera edició, la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb el Parc de Recerca UAB, impulsa la segona edició del programa “TicLaude Borsa de joves emprenedors universitaris europeus en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC)”, dirigit a fomentar la iniciativa emprenedora entre els estudiants en l’àmbit de les noves tecnologies.

El programa preveu formar els alumnes en l’elaboració d’un pla de negoci que doni forma a les seves idees, així com facilitar-los contactes empresarials per dur-lo a terme a través d’una gran trobada final amb empreses i centres d’investigació. Es combinaran classes teòriques, seminaris i tutories, que impartiran professors experts en ciències de la comunicació, empresa i iniciativa emprenedora.

La novetat de l’edició d’enguany és que el programa s’estén a la resta de facultats de la Universitat, tot i que els projectes han de ser del camp de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Tots els interessats es podran inscriure fins el 24 de gener de 2013 a través de la pàgina web de TicLaude.

Font: Parc de Recerca UAB

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: