IX Fira d’Empreses de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) en format Speed-Networking

Imagen 083

Data de realització:

20 de febrer, d’11 a 17 hores, a l’EET(C/Colom, núm. 1 – Terrassa).

Objectius:

La IX Fira d’Empreses de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) pretén apropar d’ una manera directa l‘estudiantat i l’empresa, oferint un entorn idoni per facilitar punts de trobada entre empreses, estudiants/es i recent titulats/des.  

Les empreses es donaran a conèixer, projectaran la seva imatge, la seva activitat, caracterísitiques i posició en el mercat, fonamentalment entre els estudiants d‘Enginyeria que estan finalitzant els seus estudis i a punt per sortir al món laboral.  

Per als estudiants/es i recent titulats/des, les xerrades amb les empreses esdevenen una oportunitat fantàstica per donar resposta a les seves inquietuds en relació al seu futur professional i fins i tot la possibilitat d’aconseguir treball o pràctiques que complementen la seva formació.

Participació:

Enguany, com a novetat, la fira consistirà en sessions de Speed-Networking, una modalitat àgil i dinàmica d’interacció entre empreses i estudiants que permet a les empreses optimitzar la inversió de temps i establir molts primers contactes en un sol acte. A part de la formació oficial en enginyeria, què busquen les empreses? Tots aquells valors, competències i habilitats que no queden reflexades en un CV tradicional, i que s’han de defensar “face-to-face”.  

La sessió es dividirà en dues parts. En la primera, cada empresa disposarà d’una hora per dialogar i intercanviar experiències amb diversos grups reduïts d’estudiants en intèrvals de 15 minuts. Després d’aquesta primera presentació, els estudiants i les empreses diposaran d’un temps per interactuar lliurement i establir un contacte més personal. 

Organitzadors:

La Fira d’empreses de l’EET està organitzada per l’Escola d’Enginyeria de Terrassa, l’A4 (Associació d’Antics Alumnes i Amics de l’Escola Industrial de Terrassa), el servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, CETIB (Col·legi (Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona), COETTC (Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics i Graduats en Enginyeria de Telecomunicació de Catalunya) i els estudiants dels últims cursos de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa.

 Més informació i inscripcions  aquí

Anuncis

One Response to IX Fira d’Empreses de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) en format Speed-Networking

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: