Premi Fundació Príncep de Girona de Recerca Científica 2013

La FPdGi convoca els Premis Fundació Príncep de Girona 2013 amb la voluntat de promoure i fomentar la iniciativa i l’esforç, la recerca científica i la creativitat artística, la solidaritat i el desenvolupament del talent de joves emprenedors i innovadors que demostren inquietud per construir un món més just en un entorn globalitzat i que tenen la capacitat d’assumir riscos i la motivació necessàries per induir canvis en la societat.

Els Premis Fundació Príncep de Girona volen reconèixer joves i entitats emprenedors i innovadors. Persones que emprenen i comencen una obra, un negoci o un afany, especialment si comporten dificultat o risc, i que, en fer-ho, són capaces d’induir de manera creativa canvis positius en la societat, en quatre categories diferents: social, recerca científica, arts i lletres i empresa.

S’estableix així mateix un cinquè àmbit o categoria adreçat a premiar la trajectòria destacada d’una ENTITAT que treballi a favor dels joves, especialment en el foment de l’esperit emprenedor, l’ocupabilitat i la inserció laboral, l’educació i l’èxit escolar i la vocació i el talent.

Per a més informació cliqueu aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: