Taller: La intel·ligència emocional i la imatge corporativa

El Servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa organitza el taller: La intel·ligència emocional i la imatge corporativa, que tindrà lloc el dimarts dia 20 de novembre, a les 18 hores, a la Sala d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa – ETSEIAT-  (C/Colom, 11). 

Els objectius del taller són promoure, impulsar i millorar la motivació i el tracte així com proporcionar als assistents els coneixements bàsics, eines, regles, tècniques, habilitats, competències i actituds emocionals que comportin adquirir unes habilitats socials i comunicatives per a un enriquiment professional i millora de la seva motivació i eficàcia.

El taller anirà a càrrec del Sr. Antoni Estruch, assessor i professor d’EASEM (empresa especialitzada en l’assessorament, la formació i expert en comunicació empresarial), instructor del mètode Dale Carnegie Training Systems NY. 

Es tracta d’un taller gratuït però l’aforament és limitat. S’acceptaran les inscripcions per ordre de petició. Podeu tramitar la vostra inscripció aquí , a l’adreça de correu electrònic terrassauniversitat@terrassa.cat o bé al telèfon 93 736 30 23. 

Per descarregar el flyer aquí

Més informació aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: