SynergyS edició Smart City Expo WC 2012

DATA: Dimarts, 13 de novembre de 2012
HORA INICI: 16:00
HORA FINALITZACIÓ: 18:00
LLOC: Fira de Barcelona – Speakers corner
ADREÇA :  Recinte Gran Via, Pabelló 2 – Avinguda de Joan Carles I, 64  
POBLACIÓ : L’Hospitalet de Llobretat
CODI POSTAL : 08908

Del 13 al 15 de novembre la Fira de Barcelona acollirà l’Smart City Expo World Congresss (SCEWC) 2012, el saló dedicat a les ciutats innovadores i sostenibles. En aquest marc, el dimarts 13 de novembre de les 16:00 a les 18:00 h Barcelona Activa celebrarà un nou SynergyS, l’esdeveniment de networking per unir els reptes i les solucions de les empreses del sector.

SynergyS edició Smart City Expo WC 2012

Aquest nou SynergyS reunirà a l’Speakers Corner de la zona d’exposicions (Fira de Barcelona, Recinte Gran Via, Pavelló 2) les principals empreses presents al SCEWC 2012, que exposaran els seus reptes i solucions per a les ciutats del futur davant d’un públic format per empreses i organitzacions del sector. A més d’aquestes empreses, en la present edició del SynergyS quatre ciutats d’arreu del món també presentaran reptes en les àrees de les TICs, de l’urbanisme, del medi ambient – energía i de la mobilitat – transport.

 El SynergyS consta de tres fases:

1- Matching previ: La plataforma online eContact.me connectarà les empreses participants en el SynergyS. Aquesta eina oferirà informació completa sobre els participants (nom, cognoms, empresa, sectors d’interès, reptes o solucions que ofereixen) per tal d’afavorir el networking des d’abans de l’esdeveniment.

2- Presentació de reptes: El dia del SynergyS, una selecció d’empreses i ciutats presentaran reptes vinculats a la seva activitat davant d’un públic expert, format per companyies del sector i ciutats d’arreu del món amb necessitats o solucions afins.

3- Networking: Quan acabin les presentacions, les empreses i ciutats assistents disposaran d’un espai per conèixer-se, generar oportunitats professionals i compartir informació en un cafè networking.

Durant el mateix, un equip de dinamitzadors afavorirà els contactes entre empreses i la resta de participants, a partir dels reptes i solucions que aquestes ofereixin.

Programa

16:00 Presentació del SynergyS
16:05 Presentació dels reptes de les empreses
17:00 Inici del coffee – networking
18:00 Cloenda

Podeu registrar-vos gratuïtament al SynergyS del SCEWC 2012 a través d’aquest enllaç.

Un cop registrats a l’activitat rebreu un codi d’accés per accedir a la zona d’exposició i al Speakers Corner el dia de l’acte.

Més informació: www.kimbcn.org/synergys / synergys@kimbcn.org / 93 266 71 38

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: