L’Open Science & Innovation Forum canvia de data i es trasllada al 4 desembre

DATA: Dimarts, 4 de desembre de 2012
HORA INICI: 09:00
HORA FINALITZACIÓ: 18:00
LLOC: Hotel Campus UAB
ADREÇA :  Edifici Blanc – Vila Universitària
POBLACIÓ : Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
CODI POSTAL : 08193

Arran de la convocatòria dels sindicats de vaga general el 14 de noviembre, l’Open Science & Innovation Forum canvia de data. Finalment, tindrà lloc a l’Hotel Campus UAB el dimarts 4 de desembre. Aquest acte pretén ser una via per millorar la relació empresa-universitat i afavorir el context econòmic i social.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) havia organitzat el 14 de novembre l’Open Science & Innovation Forum, un espai de relació i networking entre el teixit empresarial i els investigadors de la Universitat i els més de trenta centres de recerca ubicats al Parc de Recerca UAB (PRUAB). Arran de la confirmació per part dels sindicat que aquest dia es convoca vaga general, la organització ha decidit traslladar aquest esdeveniment al dimarts 4 de desembre.

L’Open Science & Innovation Forum és un primer pas cap a un nou model de Universitat que busca assolir una major integració amb el seu entorn empresarial, amb l’objectiu de millorar la competitivitat i el creixement econòmic des de la innovació i la investigació aplicada. La finalitat de l’acte és que les empreses puguin conèixer de primera mà tota la recerca que es fa a la UAB i el seu Campus d’Excel·lència Internacional, i poder disposar de les tecnologies que es generen per aplicar-les al seu negoci.

Durant el matí tindrà lloc l’UAB-NEM: Networking, Exhibition & Meetings, adreçat a apropar el món de la recerca i l’empresarial i que permetrà als investigadors i investigadores de la UAB-CEI establir contacte amb professionals del sector a través d’entrevistes personalitzades, donant peu a la creació d’una xarxa de cooperació.

La jornada comptarà també amb una conferència i una taula rodona a càrrec de professionals en l’àmbit de la transferència de coneixement i la innovació, on es debatrà sobre la situació d’aquests camps en l’actual entorn universitari. Per la tarda, destacarà l’entrega de guardons de la 1a Edició dels Premis a l’Excel·lència en Transferència de Coneixement, que tenen l’objectiu de reconèixer els dos millors projectes de transferència de coneixement desenvolupats a l’entorn de l’Esfera UAB. La convocatòria ha estat un èxit, ja que s’hi han una inscrit una cinquantena d’investigadors.

Més informació: Innovation Forum

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: