Innovar per exportar

DATA: Dilluns, 29 d’octubre de 2012
HORA INICI: 09:30
HORA FINALITZACIÓ: 13:00
LLOC: Centre d’Empreses de Noves Tecnologies – Parc Tecnològic del Vallès
POBLACIÓ : Cerdanyola del Vallès
CODI POSTAL : 08290

La innovació en producte, en vendes i en servei post-venda són la base de les tres columnes que permeten establir una estratègia d’exportació sostenible.

En aquesta sessió s’explicarà com la innovació és la base que sustenta les tres columnes del “temple” de l’exportació: Producte, Comercialització i Servei Post-Venda.

L’exportació en el segle XXI exigeix incorporar la innovació com a factor diferencial, però per innovar s’han de tenir molt clares unes bases conceptuals, sense les quals l’estratègia s’ensorra davant les primeres dificultats. Una bona anàlisi del funcionament de l’empresa és la garantia de l’èxit, per la qual cosa cal la visió global aportada pels alts responsables de l’empresa.

En aquesta sessió teoricopràctica s’exposarà com han de construir-se els ciments d’aquestes columnes perquè siguin ben robustes, aplicant una metodologia per a la innovació sistemàtica desenvolupada específicament per PIMES.

Per il·lustrar els resultats, es demostraran tres casos pràctics d’innovació basats en la utilització de noves aplicacions de gestió de la informació, aplicades respectivament a processos de desenvolupament de productes, organització de vendes i servei post-venda que estan ajudant a les empreses a vendre en els mercats exteriors.

Ponents:

Sr. Miquel Agulló Negui. Dr. Enginyer Industrial per l’Universitat Politècnica de Catalunya. Emprenedor, fundador d’una firma de maquinària especial d’alta producció per l’indústria de l’automòbil. Miquel atresora més de 30 anys d’experiència en disseny, fabricació, innovació i gestió del coneixement.

Sr. Gian-Lluís Ribechini Creus. Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Impulsor de la metodologia “A3-Systematic Innovation Report”. Professor d'”Innovació de Processos” en EAE-OBS. Ha estat Director de Sistemes i Organització, Responsable de Industrialització, Director Tècnic i enginyer d’R+D+i.

Sr. Xavier Calvo Vergés. Director-gerent de la firma Arion Data Systems i expert en sistemes PLM. Ha cursat en de Telecomunicació en la Universitat Politècnica de Catalunya.

Programa:

09:30 – 11:00 Fonaments i Metodologies de Innovació adaptades per les PIMES.
11:00 – 12:30 Tres casos pràctics:
• Innovació en producte: Metodologies PLM
• Innovació en comercialització: Configuradors de Vendes
• Innovació en servei: CICLO, portal web de servei post-venda

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: