Orbital 40 i la Fundació Banesto col·laboren per impulsar l’activitat emprenedora dels joves de Terrassa

Amb Terrassa s’amplia la xarxa de centres a nivell estatal que te el programa YUZZ per oferir noves oportunitats als joves amb idees innovadores de caràcter tecnològic

El Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, de la mà del seu soci fundacional, Leitat, i la Fundació Banesto han signat un conveni de col·laboració que permetrà a Terrassa formar part del programa YUZZ, que pretén estimular idees innovadores de base tecnològica per convertir-se en projecte empresarials entre els joves d’entre 18 a 30 anys.

La presentació del projecte YUZZ ha anat a càrrec del director Gral., de l’Orbital 40, Ramon Palacio, del Director General de la Fundació Banesto, Francesc Fajula i del Director Gral. de Leitat, Joan Parra, que han estat acompanyats de representants de la CECOT i de la Cambra.

El projecte YUZZ, és un concurs adreçat a joves d’entre 18 i 30 anys, que pretén ser un radar de talent jove i un trampolí d’idees i joves amb gran potencial. Durant els set mesos que dura el programa, la Fundació Banesto juntament amb els partners i col·laboradors de les diferents localitats posen a disposició dels seleccionats el suport necessari per a desenvolupar la seva idea en el mercat: una xarxa d’experts, formació empresarial, assessories personalitzades, una plataforma de treball col·laboratiu on line i tot el suport administratiu i jurídic en cas que la seva idea pugui materialitzar-se en un projecte empresarial.

Els tres millors projectes seleccionats a nivell estatal rebran una dotació econòmica per a posar en marxa el seu negoci, així com l’oportunitat de viatjar a Silicon Valley per a conèixer en primera persona el major centre de la innovació mundial d’on han sorgit empreses com Google, eBay o Hewlett-Packard.

Un màxim de 20 joves és el nombre de participants que seleccionaran a Terrassa, i tenen fins el dia 31 d’octubre per presentar candidatures a través del web www.yuzz.org

El programa YUZZ es va iniciar l’any 2009 amb dos centres, un a  Barcelona i un altre a Madrid. En aquesta nova edició 2012-2013 el programa arriba a 36 ciutats de tot el territori estatal, com ara Madrdi, Sant Cugat, San Sebatian, tarragona, Girona, entre d’altres. Cal destacar que en aquestes tres edicions del programa s’han constituït un total de 400 empreses tecnològiques.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: