Convocatòria dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya per a l’any 2012

EMO/255/2012, de 27 d’agost, de convocatoria dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya per a l’any 2012.

Les empreses es troben, a diari, amb la necessitat de mostrar als seus clients els seus productes i ampliar els seus contactes, i per tant, els cal un espai on es puguin relacionar amb el consumidor. Les fires, que són un dels millors i més sofisticats instruments de màrqueting i comunicació que el mercat posa a disposició de les empreses, estan cobrint aquestes necessitats d’una forma cada vegada més eficient.

Les activitats firals reuneixen els productors i/o distribuïdors i també el consu- midor final amb l’objectiu de rendibilitzar el temps, promocionar els productes i comunicar les innovacions presentades.

Innovar és el resultat d’activitats com l’estudi, la recerca, el desenvolupament d’idees i de conceptes, i de qüestionar-se contínuament la millora de productes, processos, serveis i solucions. També pot sorgir de la comunicació contínua amb les empreses, els clients i dels mateixos integrants de l’empresa. Es considera que les principals fonts d’origen de les idees innovadores són els cients i les empreses i apareixen com a conseqüència de l’assistència a fires i exposicions.

Per tant, les entitats que organitzen activitats firals i ofereixen un servei de valor afegit al teixit empresarial han de disposar d’un reconeixement a la seva activitat i la seva gestió excel·lent.

Per a més informació cliqueu aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: