VI MES Seminar (Manufacturing Execution Systems)

“Canvia abans que tinguis la necessitat de fer-ho”

Els sistemes MES com a eines de transformació dels processos productius

 El grup de Control i Gestió Integrada de la Producció (CGIP) de la Universitat Politècnica de Catalunya i l’empresa General Electric Intelligent Platforms organitzen el VI MES Seminar (Manufacturing Execution Systems), que en l’edició actual es centrarà en la interconnexió dels sistemes de planificació i els sistemes MES com a eines clau en el camí de l’elecció d’una estratègia de producció que condueixi a l’Excel·lència Operacional i a la Millora de la Producció.

El flux i la transformació de la informació entre els diferents nivells del concepte piràmide CIM es converteixen en “pedra angular” de l’arquitectura de les empreses del futur. Disposar de dades fiables permetrà la presa de decisions  en temps real, millorant d’aquesta manera els processos productius i, per tant, elevant la competitivitat de les nostres empreses.

Aquest seminari va dirigit a totes aquelles persones que tinguin capacitat de decisió en la implementació d’aquestes eines en els seus entorns productius i, com va succeir en les anteriors edicions, serà una jornada de conceptualització teòrica – pràctica dirigida a facilitar l’elecció d’eines que permetin incrementar els nivells de producció de les nostres empreses.

El Seminari tindrà lloc el dia 21 de juny de 2012, de 8.30 a 18.00 hores, a l’Edifici TR11 de la Universitat Politècnica de Catalunya al Campus de Terrassa, Rambla Sant Nebridi, núm. 10 (Terrassa).

Els detalls de l’acte així com el formulari de preinscripció el podran trobar al següent enllaç:  http://cgip.upc.es/messeminar

 El formulari de preinscripció s’ha d’enviar per e-mail a:

CGIP-UPC:

andreu.quesada@upc.edu       telèfon 93.739.82.90

Donada la limitació de les places existents, el proper 14 de juny és la data límit per realitzar les preinscripcions a l’acte.                                                                                

           

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: