Fira d’Empreses a l’Escola d’Enginyeria de Terrassa

Demà dia 14 de març, de 9.30 a 14 hores, tindrà lloc la Fira d’Empreses de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) – C/Colom, núm. 1, Terrassa -, organitzada per la mateixa EET, el servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa i l’Associació d’Amics i Antics Alumnes de l’Escola Industrial (A4).

L’objectiu principal d’aquesta fira és apropar els futurs enginyers a les empreses més rellevants del sector tecnològic, i que les empreses coneguin de primera mà als que seran futurs treballadors i clients.

La inauguració, a la que assistirà el Sr. Juan Antonio Gallardo, Regidor d’Universitats i Projecció de la Ciutat de l’Ajuntament de Terrassa, la Sra. Núria Garrido, Sotsdirectora d’Entorn, Societat i Comunicació de l’EET i el President de l’Assosciació d’Amics i Antics Alumnes de l’Escola Industrial (A4), tindrà lloc a les 9.30 hores.

La Fira inclou una taula rodona sobre la crisi en la què participaran diferents empreses i que començarà a les 12 hores.

L’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET), que va néixer fa més de 100 anys per proporcionar professionals a la indústria, continua treballant per seguir amb la seva vocació i tradició de proximitat amb el món empresarial.

Les empreses dels diferents sectors presentaran la seva activitat professional i entraran en un diàleg conjuntament destacant què és el que esperen dels nous Enginyers i on també tractaran la situació actual de crisi econòmica.

L’EET i el món industrial i empresarial.

 El curs passat, l’EET va mantenir accions de col•laboració amb 152 empreses de tots els sectors productius i va signar casi 240 convenis de cooperació educativa, gràcies als quals, 180 estudiants van poder realitzar pràctiques dins d’una empresa. L’any passat, l’EET va graduar 226 nous enginyers i enginyeres per al teixit industrial del país. A l’EET estudien dia a dia més de 1500 estudiants en totes les àrees de l’enginyeria industrial i també en l’àmbit de les tecnologies audiovisuals i del disseny industrial.

Empreses participants.

Les empreses i institucions que participen a la Fira són: Ajuntament de Terrassa, Associació d’antics alumnes i Amics de l’Escola de Terrassa, Lear Corporation Holding Spain SLU, Altran Innovación SLU, Simon Holding, Coty Astor S.A, VYC Industrial, el Gremi del Tèxtil, Análisis y Simulación S.L, el Centre Català del Plàstic, IMC Toys S.A, Kostal Elèctrica i el Col•legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (CETIB) i el Col•legi Oficial d’Enginyers Tècnics i Graduats de Telecomunicació de Catalunya (COETTC).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: