VIII Cicle de Conferències: de la Universitat a l’Empresa

Una de les conferències que es van fer

El servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa i l’Escola d’Enginyeria de Terrassa organitzen els Cicles de Conferències: de la Universitat a l’Empresa, que tenen per objectiu introduir les habilitats creatives, innovadores i emprenedores als estudiants universitaris, així com apropar-los a la realitat empresarial amb la què es trobaran un cop finalitzats els estudis. 

Hi col·laboren el Programa UPC Innova, l’EUNCET, la Cambra de Comerç de Terrassa, la CECOT, la xarxa BANC (Business Angels Network Catalunya) i Foment de Terrassa. 

Al Cicle de Conferències, que es porta a terme des del 2006, s’han inscrit més de 370 estudiants universitaris.   

A continuació es detalla el calendari de sessions, que es realitzaran a la Sala de Conferències de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa, c/Colom, núm. 1, en horari d’11 a 12 hores (els inscrits es poden apuntar a una o a vàries conferències i ho han de fer a través del correu promocio@eet.upc.edu):

Data sessió  Títol Entitat col·laboradora Ponent Càrrec
7/3/12 Claus per afrontar amb èxit una entrevista de feina  Universitat i Societat del Coneixement ** Entitat organitzadora Laura Sarrión Tècnica de gestió
14/3/12 UPC: Universitat Emprenedora UPC Innova Francesc Xavier Estarán Responsable de l’Àrea de detecció d’oportunitats tecnològiques
21/3/12 Com redactar un Business Plan  EUNCET Dr. Manuel Rajadell Carreras / Dr. Josep Torres Prunyonosa  Professor Titular d’Universitat dela UPC/ Director de Màsters, Postgraus i Formació Continuada de l’Euncet.
28/3/12 Patents i marques. Protegeix les teves idees Cambra de Comerç de Terrassa Carles Giner Coordinador de projectes d’assessorament i desenvolupament empresarial.
25/4/12 Emprenedor: contrasta la teva idea amb el mercat i ven CECOT Teresa Guix Directora de creació d’empreses
02/5/12 Business Angels: una alternativa de finançament per a emprenedors Business Angels Network Catalunya (BANC) Àlex Espona Coordinador de BANC
09/5/12 Vapor de l’emprenedoria i la innovació oberta Foment de Terrassa A determinar A determinar
16/5/12 Experiència empresarial de joves emprenedors A determinar A determinar Emprenedors
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: