VIII edició de la Fira d’Empreses de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa de la UPC

La Fira d’Empreses de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa és un acte organitzat per l’EET (Escola d’Enginyeria de Terrassa), l’A4 (Associació d’Antics Alumnes i Amics de l’Escola Industrial de Terrassa), el servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, i estudiants dels últims cursos de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa. 

L’objectiu principal d’aquesta Fira és apropar als futurs enginyers/es a les empreses més rellevants del sector tecnològic, i que les empreses coneguin de primera mà als que poden ser futurs treballadors/es i clients.

La Fira tindrà lloc el proper dia 14 de març de 2012, de 8 a 14h, a l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET – UPC). C/Colom 1, 08222 Terrassa, (Barcelona).

Poden participar-hi empreses privades, organismes oficials, centres de formació de grau superior, associacions i col·legis professionals dels sectors mecànic, elèctric, electrònic, químic, tèxtil, de disseny i audiovisual.

Més informació i inscripcions aquí

Anuncis

One Response to VIII edició de la Fira d’Empreses de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa de la UPC

  1. […] Podeu trobar més informació de la Fira i de les diferents modalitats de participació al blog Innovem, Terrassa!!! […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: