Creació de conceptes comercials, innovadors, viables i rendibles: Com reinventar el negoci o crear-ne un de nou.

L’Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI) ha detectat que hi ha noves oportunitats de negoci gràcies als grans canvis socials i econòmics que estem vivint. S’estan creant nous nínxols de mercat que només cal buscar i treballar. Per això, ESCODI ha dissenyat un nou curs d’especialització titulat “Creació de conceptes comercials, innovadors, viables i rendibles” que vol ajudar a empresaris o emprenedors a adquirir la metodologia de treball, la perspectiva i els coneixements necessaris per a crear o reinventar, desenvolupar, implementar, mantenir i gestionar un concepte de botiga competitiu i funcional, des de la idea de negoci fins al disseny i la implementació final. 

Actualment hi ha forces gerents o responsables d’àrees de gestió d’empreses de retail o distribució que veuen necessari un canvi de rumb del negoci. També hi ha persones emprenedores que desitgen crear un nou negoci propi de distribució o de comerç.

Aquesta nova proposta de formació especialitza titulada “Creació de conceptes comercials, innovadors, viables i rendibles” és un programa de 80 hores dividits en tres mòduls amb la possibilitat d’inscripció dels tres o per separat. En el primer mòdul es desenvoluparà la idea de negoci: És suficientment interessant? És competitiva? En el segon, el compromís: Estic desenvolupant al màxim el seu potencial comercial? I en el tercer, la posada en escena: Què hem de saber per a assegurar l’èxit i la seva viabilitat? 

No és necessari tenir cap titulació per poder seguir aquest programa, però sí és imprescindible tenir experiència en el sector del comerç.  

Per aquesta formació es pot sol.licitat les bonificacions de la Fundació Tripartitai s’iniciarà el febrer fins el juny del 2012. 

El curs “Creació de conceptes comercials, innovadors, viables i rendibles” compta amb la col.laboració de les associacions ACES, AMMICA, ANCECO, COMERTIA, FITEX i RETAIL DISIGNE INSTITUTE SPAIN i la revista DISTRIBUCIÓN ACTUALIDAD RETAIL. 

Més informació, programa i inscripcions aquí. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: