Enginyeria i Recerca Aplicada a Sistemes i Processos Tèxtils: Noves Vies d’Innovació i Millora de Producte.

 

La Regidoria d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, el laboratori de Sistemes i Processos Tèxtils de l’INTEXTER  i el Centre de Transferència Tecnològica de la Universitat Politècnicade Catalunya, organitzem la jornada: Enginyeria i Recerca Aplicada a Sistemes i Processos Tèxtils: Noves Vies d’Innovació i Millora de Producte, que tindrà lloc el dia 14 de desembre de 2011, de 9 a 12.30 hores, a la seu de l’INTEXTER, C/Colom, núm. 15, Terrassa.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer els resultats de diverses col·laboracions recents amb la indústria del sector i exposar la capacitat de l’INTEXTER, que reuneix molts anys d’experiència en el desenvolupament i la recerca orientada a la innovació en sistemes productius tèxtils, per a recolzar les empreses productores de maquinària i manufactureres tèxtils, actuant com a unitat de R+D i obrint noves vies de millora i innovació de producte.

L’assistència és gratuïta però les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. Per tant, és necessari confirmar l’assistència mitjançant l’enllaç https://aoberta.terrassa.cat/tramits/ferTramit.jsp?id=3921 o bé trucant al telèfon 93.736.30.23.

Programa_Jornada

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: