Jornada d’atracció de talent científic. El nou escenari per a la mobilitat dels investigadors.

l

La Xarxa d’Universitats Valencianes per al Foment de la Recerca, el Desenvopulament i la Innovació (RUVID), en col·laboració amb la Conferència de Rectors d’Universitats Espanyoles, organitza una jornada amb el títol “Jornada d’atracció de talent científic. El nou escenari per a la mobilitat dels investigadors”, que se celebrarà el dilluns 28 de novembre de 2011 a la Ciutat Politècnica de la Innovació (campus de la Universitat Politècnica de València). 

La jornada es desenvoluparà en torn a les possibilitats que ofereixen dos dels programes europeus del Setè Programa Marc: el programa PERSONES, programa de mobilitat, formació i desenvolupament profesional; i el programa IDEES, programa de recerca en les fronteres del coneixement. Per a ambdós programes, així com per a la resta de programes europeus de recerca, la comunitat investigadora de la Universitat de València pot comptar amb l’assessorament i suport tècnic de l’OPER

El programa de la jornada es pot descarregar d’aquest enllaç.

Per a participar-hi, cal enviar un missatge a l’adreça electrònica mobilitycentre@ruvid.org, tot indicant el nom i cognoms, número de DNI, entitat on es treballa, i la referència “Jornada Atracción de Talento Científico”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: