Jornada KIMconference “Boosting Innovation through Cooperation and Internationalization in the Mediterranean”.KIMconference organitza la jornada “Boosting Innovation through Cooperation and Internationalization in the Mediterranean”, que tindrà lloc els propers 19 i  20 d’octubre al World Trade Center a Barcelona.

Aquesta nova edició de la KIMconference comptarà amb la participació d’experts a nivell internacional que debatran sobre les oportunitats d’innovació, sostenibilitat i cooperació en la Mediterrània.

Durant la KIMconference, també es tractarà sobre tecnologies mediambientals, a través d’una taula rodona, emmarcada en el projecte TEMA, a més de realitzar-se una sessió de networking SynergyS en l’àmbit mediambiental.

La sessió SynergyS permetrà a les empreses conèixer els principals reptes del sector mediambiental i la interacció amb altres empreses i investigadors en 4 àrees: Tractament d’aigües, Gestió de residus, Energies renovables i Eficiència energètica en edificis.

Aquest any, com a novetat, la KIMconference ofereix als participants la possibilitat de presentar els seus projectes innovadors en el sector mediambiental a inversors nacionals i internacionals, a través de la sessió B2B.

Les  empreses europees que es registrin a la KIMconference també tindran l’oportunitat de formar part del ECOLINK + Business Club, a través del qual podran guanyar visibilitat a nivell europeu gràcies a la realització de un vídeo gratuït de presentació de l’empresa i de la seva solució innovadora, entre altres serveis d’alt valor afegit.

Inscriu-te aquí.

Per a més informació: events@kimbcn.org

La inscripció a la KIMconference és gratuïta.

Totes les sessions seran en anglès.
Places limitades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: