Terrassa acull una activitat de simulació aeronàutica

 

 

L’associació Aeronàutica EVA-69 organitza una demostració de vol virtual en simuladors, que inclourà vols de prova per als interessats. L’activitat tindrà lloc el proper dissabte, 24 de setembre, de 18 a 21 horas, a la Granja Gibraltar (Avda, Tarradellas núm. 19 de Terrassa).

L’activitat consistirà en la instal·lació de dos ordinadors en un local públic per tal que els interessats que ho desitgin puguin seure al mateix i, amb l’ajuda d’un instructor de vol, fer un passeig aeri virtual i poder comprovar, de primera mà, el que se sent als comandaments d’una sofisticada i moderna aeronau. Per a això, s’utilitzaran simuladors comercials d’alt nivell, que són emprats per pilots professionals per al seu entrenament diari.

Aquests simuladors són bàsicament els mateixos que s’empren en exercicis d’entrenament de pilots professionals, i els avions simulats disposen de pràcticament les mateixes característiques que els reals.

Les proves a l’ordinador són gratuïtes.

La finalitat d’aquesta activitat és promoure la cultura aeronàutica i animar moltes persones que, entusiastes de l’aviació, no coneixen, o no s’atreveixen, a donar el pas per començar a volar virtualment, ja sigui sols, a casa, o al costat d’altres persones a través d’Internet.

L’Associació cultural aeronàutica EVA-69 és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Terrassa i amb vuit anys d’antiguitat, que té com a finalitat promoure el món de la simulació aèria i l’aeronàutica entre aquells que volen conèixer millor el món de l’aviació, sigui quin sigui l’origen o el tipus, tant en aeronaus lleugeres com pesades, civils o militars, d’ala fixa o d’ala rotatòria. Des de l’Associació promouen activitats per tal que molts amants de l’aviació puguin acostar-se a aquest apassionant món.

Més informació:

Pàgina web: http://www.escuadron69.net
Foro: http://www.escuadron69.net/v20/foro

Correu: icampomanes@gmail.com.

Nombre d’instructors de sala: 3.
Nombre d’ordinadors a la sala: 2.

Altres activitats: escola de vol, activitats internes de pilots, activitats internacionals amb altres grups de simulació, presentacions, xerrades, xerrades, etc

Vídeo presentació Associació: http://www.youtube.com/watch?v=sukSnkpL6yI

Vídeos d’activitats:

http://www.youtube.com/watch?v=gvpODAufbfI
http://www.youtube.com/watch?v=3yWSYQYdOFY

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: