EBA2011: APORTACIONS DEL PACKAGING I DELS SISTEMES AVANÇATS D’HIGIENITZACIÓ EN LA INNOVACIÓ ALIMENTÀRIA, 4a. edició del congrés Enginyeria i Biologia dels Aliments (EBA2011)

El grup de recerca CRESCA de la UPC al Campus de Terrassa organitza aquest any la 4ª edició del congrés Enginyeria i Biologia dels Aliments (EBA2011) el dia 17 de novembre. 

En aquesta ocasió, es farà dins del marc “FOOD INNOVATION” d’EXPOQUIMIA, amb el nom: “EBA2011: APORTACIONS DEL PACKAGING I DELS SISTEMES AVANÇATS D’HIGIENITZACIÓ EN LA INNOVACIÓ ALIMENTÀRIA”.

 Ja està disponible la pàgina web operativa on es pot trobar tota la informació i també es poden cursar les inscripcions: www.eba2011.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: