Nova versió de l’ecoR2, el primer cotxe híbrid de competició desenvolupat a l’Estat.

L’Associació d’Investigació Tecnològica ecoRacing de la UPC presentarà el proper dijous, 7 de juliol, la nova versió de l’ecoR2, el primer cotxe híbrid de competició desenvolupat a l’Estat. 

L’acte estarà presidit pel Rector de la UPC, Antoni Giró i tindrà lloc a les 17:30h a l’edifici del Rectorat (Carrer Jordi Girona n31 de Barcelona).

Aquesta nova versió amb bateries de liti d’última generació i frenada regenerativa es pot carregar en qualsevol endoll i presenta importants novetats tecnològiques. Entre d’altres, el pilot pot variar diferents paràmetres del motopropulsor des del volant i escollir el mode de funcionament: elèctric zero emissions, combustió o híbrid paral·lel. La setmana vinent viatjaran a Anglaterra per competir en un dels esdeveniments universitaris més important de tot el mon: la Formula Student de Silverstone. 

EcoRacing és una entitat estudiantil sense ànim de lucre que figura al Registre de la Generalitat de Catalunya com Associació d’Investigació Tecnològica i al Cens d’Associacions UPC.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: