V MES Seminar: Jornada d’Innovació Tecnològica

 

El proper 16 de juny tindrà lloc la cinquena jornada/taller de conceptualització teòrica i pràctica sobre les tecnologies involucrades en sistemes de Manufacturing Execution System (MES) que, en aquesta edició, es centrarà en la interconnexió dels sistemes MES i els de tipus BPM (Business Process Management) com a eines clau en el procés d’adopció d’una estratègia de producció que permeti a les empreses evolucionar cap a l’excel·lència operacional i la millora de la producció.

El flux i la transformació d’informació entre els diferents nivells del concepte piràmide CIM es converteix en “pedra angular” dins l’arquitectura de les empreses del futur. Disposar de dades fiables permetrà prendre decisions en temps real millorant els processos productius i augmentant la competitivitat  de les empreses.

El seminari va adreçat a totes aquelles persones que tinguin capacitat de decisió en la implementació d’aquestes noves eines dins dels seus entorns productius.

L’acte, organitzat conjuntament pel grup de recerca Control i Gestió Integral de Producció (CGIP) de la UPC, l’empresa General Electric Intelligent Platforms i la Regidoria d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, tindrà lloc el dia 16 de juny de 2011, de 8.30 a 18.00 hores, a l’Edifici TR11 de la Universitat Politécnica de Catalunya en el Campus de Terrassa, Rambla Sant Nebridi, núm. 10, Terrassa.

Més informació i inscripcions: http://cgip.upc.es/messeminar (Donada la limitació de places existents, el 9 de juny de 2011 és la data límit per a realitzar les preinscripcions a l’acte).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: