PREMI CAMBRA 2011 A LA FORMACIÓ I EL CONEIXEMENT:

Un any més la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa obre la convocatòria dels Premis Cambra a la FORMACIÓ I EL CONEIXEMENT amb l’objectiu de distingir aquelles empreses de la demarcació que realitzin actuacions en l’àmbit de la formació empresarial i en la gestió del coneixement aplicada a la millora de l’empresa.

Aquestes actuacions poden referir-se a:

  • L’existència d’un pla de formació a curt i mitjà termini, orientat a l’estratègia i al projecte empresarial.
  • El grau de desenvolupament del pla de formació de l’empresa.
  • La formació en l’aplicació de tècniques i eines innovadores.
  • La realització d’accions que impliquin la col·laboració amb institucions, organismes i centres de formació que afavoreixin la preparació del personal futur de les empreses.
  • La implementació de tècniques i de tecnologia innovadora per capturar, organitzar i emmagatzemar el coneixement dels col·laboradors de l’empresa per transformar-lo en un actiu intel·lectual que permeti una millora en l’organització.
  • L’aplicació de tècniques i estratègies d’aprenentatge corporatiu que faciliti la identificació del coneixement existent a l’empresa, promogui la creació de nou coneixement i en permeti la utilització per part del conjunt dels col·laboradors de l’organització.

Els guardons es lliuraran en el marc del sopar dels Premis Cambra que se celebrarà durant el mes de juny i les empreses que siguin guardonades rebran el reconeixement públic d’empresaris, directius i destacats representants del món econòmic i polític local, català i espanyol.

Per a la presentació de candidatures (sol·licitar bases i fitxa d’inscripció) i ampliar informació poseu-vos en contacte amb l’Eva López Tel.: 93 733 98 33 e-mail: elopez@cambraterrassa.es

El termini de presentació de candidatures per a la convocatòria de l’any 2011 finalitzarà el divendres 18 de març de 2011.

 Més informació: http://www.premiscambra.com/html/index.php

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: