Jornada ACTec: Conceptes avançats d’IPR en projectes europeus

Participar en projectes col·laboratius, i encara més si són europeus, és una estratègia que permet interaccionar amb altres entitats i empreses complementaries a la nostra per assolir fites complexes i enriquir la nostra R+D+i. A més, aquest tipus de projectes estan incentivats, tan a nivell nacional com internacional, mitjançant convocatòries com el 7PM que aporten una font de finançament molt interessant, alhora que minimitzen el risc econòmic dels participants.

Els resultats obtinguts de projectes europeus són sovint un primer pas per treure un nou producte o servei al mercat i és per aquest motiu que és fonamental conèixer quins són els drets de propietat industrial i intel·lectual (IPR, Intellectual Property Rights) associats a aquests resultats, tant abans com durant i després de l’execució del projecte.

Per parlar de què són i com funcionen els IPR en projectes europeus, comptarem amb la participació de Theo Stamatiadis, expert en IPR a Theia, i també veurem exemples per mostrar la vessant pràctica en diversos projectes presentats per Cristina Barragan, de LEITAT i Brisa Burriel, de UPC.

ACTec amb col·laboració amb Fundació CIM i la participació d’ACC1Ó, LEITAT, Theia i UPC, organitzen la present jornada que es celebrarà el proper dia 7 d’octubre de 9:15 a 13:45 a Sala d’Actes Edifici U (Campus Sud, UPC) emmarcada en els actes de commemoració dels 20 anys de la creació del Centre CIM i que comptarà amb el següent programa:

PROGRAMA*:
9:15 – 9:30 Recepció
9:30 – 9:45 Benvinguda. Rafael Boronat, F. CIM i Xavier Marginet, ACTec
9:45 – 10:00 Introducció a la jornada i al 7PM. Ajuts a presentació de propostes 7PM. David Rovirosa, ACC1Ó
10:00 – 11:30 Coneixement, propietat intel·lectual i projectes col·laboratius. Theo Stamatiadis, Theia
Aspectes rellevants abans, durant i després del projecte. La gestió i intercanvi de coneixements previs. Propietat i gestió dels resultats
11:30 – 12:00 pausa café-networking
12:00 – 13:00 Bones pràctiques en gestió i explotació d’IPR en projectes europeus. Exemples d’èxit. Cristina Barragan, LEITAT
13:00 – 13:30 Tech-Transfer Roadmap. Brisa Burriel, Oficina IPR – UPC
13:30 – 13:45 Cloenda. David Rovirosa, ACC1Ó i Montse Cruz, ACTec

INSCRIPCIÓ: Gratuïta, cal inscriure’s mitjançant el formulari disponible a http://www.actec.cat

Lloc: Sala d’Actes Edifici U, Pau Gargallo 5, Parc Tecnològic de Barcelona (UPC)

* Hi ha possibilita de realitzar consultes individualitzades: Les entitats interessades disposaran de 20 minuts per realitzar consultes als experts. L’assessorament es farà de manera confidencial i sense cost, però requereix reservar-ho al fer la inscripció.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: