Convocatòries 7è. Programa Marc per al 2011

A data 20 de juliol de 2010 s’han obert les 53 convocatòries per a la presentació de projectes de recerca i desenvolupament al 7è Programa Marc per al 2011.

El 7è Programa Marc disposa per a aquestes convocatòries d’un pressupost de 6.400 milions d’euros, fet que representa un increment del 12% respecte el 2010 (5.700 milions d’euros) i del 30% respecte el 2009 (4.900 milions d’euros). Aquest és el pressupost més elevat que ha destinat mai la Comissió Europea per finançar un ventall de disciplines científiques tan ampli.

Les beneficiàries d’aquests ajuts seran 16.000 entitats, entre instituts de recerca, universitats i empreses, incloses 3.000 de petites i mitjanes. En aquest sentit, cal destacar que es concedeix la màxima prioritat a les PIME, que rebran prop de 800 milions d’euros i, per primera vegada, hi haurà pressupostos específics per a determinats sectors d’activitat. Per exemple, la participació de les PIME ha d’arribar al 35% del pressupost total assignat a cada sector: salut, bioeconomia, medi ambient, nanotecnologia, etc.

Podeu trobar totes les convocatòries a http://cordis.europa.eu/fp7/dc/index.cfm

Per a més informació, podeu contactar directament amb el Servei de Suport a la participació al 7è Programa Marc d’ACC1Ó a 7pm@acc10.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: