JORNADA: COM FER NEGOCIS AMB LES XARXES SOCIALS

El servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, CECOT i la fundació privada Terrassa.net organitzen la jornada: Com fer negocis amb les xarxes socials, que tindrà lloc el proper dia 1 de juliol, de 8.30 a 11 hores, a la seu de la Cecot, c/Sant Pau, 6, Terrassa.

Descripció i programa de la jornada:

Un estudi realitzat recentment confirma que només el 10% de les nostres empreses disposen d’una política formal sobre l’ús de les xarxes socials com ara Facebook, Linkedln i Twitter a la feina. Mentre que, en països com ara el Regne Unit o els Estats Units, la presència empresarial arriba al 22% i el 29%, respectivament.
 
Tot i els temors que genera aquesta nova comunicació, es constata que l’ús de les xarxes socials serà cabdal a l’hora d’assegurar la pervivència de les empreses en un món marcat per la globalització.  

En aquesta sessió tractarem les xarxes socials des de 3 vessants diferents:

– Una part teòrica on s’analitzarà la utilització de les xarxes socials com a instrument de promoció empresarial i de negoci.

– La presentació de 2 experiències empresarials d’èxit fent negoci a través de les xarxes.

– Una demostració pràctica: veurem com amb 4 regles bàsiques i sense grans coneixements informàtics podem donar d’alta la nostra empresa al Facebook.

PROGRAMA 
8.30 h Recepció i esmorzar
9.00 h Benvinguda a càrrec del Sr. Alfredo Vega, tinent d’Alcalde de Serveis a les Persones i regidor d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa.
9.05 h Presentació de l’acte a càrrec del Sr. Eliseu Vila, president del Club Cecot Internacionalització
9.10 h Intervenció del Sr. Pere Rosales, conseller delegat d’Incipy i expert en xarxes socials
10.10 h Experiència empresarial: Sra. Elena Gómez, fundadora de “La Cigüeña del Bebé”, empresa líder i pionera a Espanya en la venda per Internet de cistelles per nadons
10.20 h Experiència empresarial:  Sr. David Villanueva, responsable de Noves Tecnologies de l’Editorial Clie, una de les editorials més importants de llibres cristians en espanyol
10.30 h Experiència pràctica: creació in situ d’una pàgina d’empresa a les xarxes socials, a càrrec del Sr. Santi Rius, assessor de Màrqueting per Internet de la Cecot
11.00 h Fi de l’acte

L’assistència és gratuïta però les places són limitades. Per tant, agraïm confirmació d’assistència via l’enllaç https://aoberta.terrassa.cat/tramits/ferTramit.jsp?id=3921 o mitjançant el telèfon 93 736 30 23.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: