IV MES Seminar: Jornada d’Innovació Tecnològica

El servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, el grup de recerca Control i Gestió Integral de Producció (CGIP) de la UPC i l’empresa General Electric Intelligent Platforms organitzen la quarta jornada/taller sobre tecnologies involucrades en sistemes de Manufacturing Execution System (MES), que estarà centrada en la importància dels sistemes MES com a eina de suport en la presa de decisions amb l’objectiu de millorar la producció.

La jornada tindrà lloc el proper 17 de juny de 2010, de 8.30 a 18.45 hores, a l’edifici TR11 de la Universitat Politécnica de Catalunya al Campus de Terrassa (Rambla Sant Nebridi, núm. 10, Terrassa).

El flux i la transformació de la informació entre els diferents nivells del concepte piràmide CIM es converteix en “pedra angular” dins l’arquitectura de les empreses del futur. Disposar de dades fiables permetrà prendre decisions en temps real millorant els processos productius i augmentant la competitivitat de les empreses.

La utilització dels sistemes MES com a eina de presa de decisions i la interconnexió d’aquests amb sistemes del tipus BPM (Business Process Management), resulten claus en el camí de l’adopció d’una Estratègia de Producció que permeti a les empreses evolucionar cap a l’excel·lència operacional i la millora de la qualitat del producte, incrementant la seva productivitat.

El seminari va adreçat a totes aquelles persones que tinguin capacitat de decisió en la implementació d’aquestes noves eines dins dels seus entorns de producció.

Per accedir a l’agenda de l’acte: Agenda

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: