Més de 100 activitats per a tots els gustos a la Setmana Cultural del Campus de la UPC a Terrassa 2010

La Setmana Cultural del Campus de la UPC a Terrassa té lloc del 3 al 7 de maig de 2010.

Esports, cinema, concerts, tallers, concursos, un fòrum d’empreses, conferències, la tradicional cursa pel Campus, el concurs de paelles i un concert clàssic final de festa conformen l’índex de la programació de la Setmana Cultural del Campus de la UPC a Terrassa, que organitzen les delegacions d’estudiantat de les quatre escoles i els estudiants sèniors, amb el suport de l’UNIVERS, el Servei d’Activitats Socials de la UPC.

Una de les novetats d’aquest curs a la Setmana Cultural se centra en el tradicional concert final de festa. Enguany no es realitzarà a la plaça del Campus ja que, en reconvertir-se en el concert de primavera de música clàssica, tindrà lloc al Conservatori Municipal de Música de Terrassa, el dia 7 de maig, a les 21 h. En aquest concert intervindrà la Coral del Campus Terrassa i la Coral d’Arquitectura de la UPC. Una altra novetat de la Setmana Cultural 2010 és una desfilada amb models d’ulleres que tindrà lloc a l’Escola Universitària d’Òptica i Optometria de Terrassa (EUOOT) el dia 5 de maig, a les 12.30h.

Divulgació científica

Les conferències de divulgació científica són també una altra part important de la programació. Les noves formes de comunicació, les claus per entendre l’univers, el funcionament del theremin, el 50 aniversari de la invenció del làser, el caos i l’atzar a la natura o una mirada retrospectiva als cent anys d’aviació són els temes d’aquest cicle de conferències impartides per científics i experts en cada matèria.

Fòrum d’empreses a l’ETSEIAT

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) organitza un fòrum d’empreses a que participaran 34 de les més importants companyies del sector aeronàutic i industrial. El IV fòrum d’empreses de l’ETSEIAT tindrà lloc el dia 6 de maig de 10 a 17 hores.

Teatre i monòlegs

El Grup de Teatre del Campus de Terrassa interpretarà “Tú ja m’entens”, un espectacle creat a partir d’escenes d’autors com Sergi Belbel, David Mamet, David Plana, Fernando Trias, Karld Valentin i Joan Lluís Bozzo. Un grup de deu actors i actrius seran els encarregats de representar els personantges sota la direcció de Sandra Ballbé. Serà el dia 6 a les 13h a l’auditori 1 de l’ETSEIAT. Aquest mateix grup organitza l’actuació de l’humorista Toni Gracia el dia 5 a les 15.30 hores, al mateix auditori.
A més, la delegació d’estudiants de l’EUOOT convida tothom que li agradi explicar acudits o fer monòlegs, a fer-ho el dia 6 a les 13.30 h al pati de l’Escola.

Cursa i concurs de paelles

El dia 6, la jornada central de la Setmana Cultural, tindran lloc les dues activitats més clàssiques i consolidades de la Setmana Cultural. La cursa pel Campus, que s’iniciarà a les 11.30 h a l’EUOOT i finalitzarà a l’ETSEIAT, i el concurs de paelles, que omplirà de bones olors i bon ambient l’aparcament de l’ETSEIAT.

Premis del concurs literari

L’estudiantat de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) ha organitzat un concurs literari al qual s’han presentat estudiants de tot el Campus amb els seus relats i poemes. El dia 5 a les 12 hores se sabrà quin són els premiats.

Música, esports, tallers i concurs d’avions de paper

A la Setmana Cultural tindran lloc, a més, altres activitats: concerts, tallers de massatges, de guitarra, de calculadora HP, de Linux, d’Euskara, de ball, de castells, de seducció, d’strip dance, de xinès, de bastoners, de tai chi, de cub de rubik, de gestió del temps, del programa Latex, de cuina, i de retoc digital de fotografies. També hi haurà concursos de fotografia, d’avions de paper, de cursa d’escales, d’estirar la corda, un repte empresarial o una simultània d’escacs. Campionats de basquet 3×3, de fútbol sala, de tennins-taula, de bitlles, de fubolí, de voleibol i de triples. Així mateix, s’organitzarà una gincana pel Campus, l’aerofesta chill-out, el campionat de pintball, un torneig de budokai i una cata de vins.

Programa de la Setmana Cultural 2010:
http://www.etseiat.upc.edu/actualitat/setmana_cultural2010.pdf

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: