Viatja als jaciments de la “Sierra de Atapuerca” sense moure’t de l’aula.

Momentum Editors, Fundación Atapuerca, Banc de Sabadell i Ajuntament de Terrassa organitzen la presentació del “Proyecto Orígenes”, un apassionant viatge al nostre passat destinat a despertar l’interès dels més joves per l’evolució humana i per la prehistòria a través dels jaciments de la “Sierra de Atapuerca”. Es tracta d’un material didàctic pel món escolar totalment gratuït, amb propostes diferenciades per a pares i mares, alumnes i educadors/es.

La presentació del projecte anirà a càrrec del Sr. Eudald Carbonell, codirector dels jaciments de la “Sierra de Atapuerca”.

L’acte tindrà lloc el proper dimecres dia 5 de maig, a les 18.30 hores, a la sala d’actes del Vapor Universitari, c/Colom, 114 – Terrassa. Al finalitzar l’acte s’obsequiarà als assistents amb el material didàctic.

L’assistència és gratuïta però les places són limitades. Per tant, agraïm que confirmeu la vostra assistència al telèfon 93.780.81.52 (de dilluns a divendres, de 10 a 18 hores) o via e-mail mitjançant l’adreça momentum@momentumeditors.com.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: