Conferència: Ariane, una aventura de cooperació europea que compleix 30 anys.

Enguany s’estan celebrant els 30 anys del llançament del primer coet Ariane. Per commemorar l’efemèride, l’Agència Espacial Europea, ESA, ha preparat un seguit de vídeos que s’han projectat en les ciutats europees que formen part de la Comunitat de Ciutats Ariane (CVA).

Tanmateix, s’han organitzar al voltant d’aquesta efemèride una sèrie de conferències per donar a conèixer la tasca de la ESA, les fites aconseguides i els reptes de futur del programa Ariane.

En aquest context, el servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa organitza la conferència: “Ariane, una aventura de cooperació europea que compleix 30 anys”, que anirà a càrrec del Sr. Joan de Dalmau, General Delegate Community of Ariane Cities – CVA i director del CTAE.

El Sr. Joan de Dalmau parlarà sobre perquè i com Europa es va posar d’acord per a tenir el seu propi accés a l’espai, les dificultats i èxits dels darrers 30 anys, els reptes de futur i dels objectius, activitats i beneficis per als membres de la Comunitat de Ciutats Ariane. Tanmateix, es farà la projecció del vídeo “Els 30 anys d’Ariane”, produït per la Agència Espacial Europea (ESA), el CNES francès i la empresa Arianespace.

L’acte tindrà lloc el dia 13 d’abril, a les 18.30 hores, a la Sala Fòrum del Diari de Terrassa, C/Vinyals, núm. 61, Terrassa.

L’assistència és gratuïta però les places són limitades. Per tant, és necessari que confirmeu la vostra assistència mitjançant l’enllaç https://aoberta.terrassa.cat/tramits/ferTramit.jsp?id=3921 o bé trucant al telèfon 93.736.30.23.

Per accedir al programa: Flyer Conferència Ariane

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: