Mike White, descobridor del funcionament de la proteïna NF-kB, parla a l’Edifici Gaia sobre el sistema de codificació d’aquesta proteïna.

El professor Mike White, de la School of Biological Sciences de la Universitat de Liverpool (Regne Unit), visita el campus de la UPC a Terrassa convidat per Jordi Garcia Ojalvo. Durant la seva visita, el professor White impartirà una conferència a l’Edifici Gaia titulada “Spatial and tecmporal information coding by the NF-kB system”.

La conferència tindrà lloc el dia 25 de febrer a les 16h. a l’Edifici Gaia (Rambla Sant Nebridi, Terrassa).

L’entrada és lliure. Per facilitar l’organització de l’acte és aconsellable confirmar l’assistència escrivint a l’e-mail: recerca.terrassa@ct.upc.edu. Si no es confirma assistència, també es por assistir.

La proteïna NF-kB és un factor clau del nostre sistema inmunitari per lluitar contra les infeccions. Una incorrecta regulació d’aquesta proteïna dona lloc a malalties inflamatòries i autoinmunes, càncer o infeccions víriques. L’any 2004 el laboratori del professor Mike White va descobrir que l’activitat de NF-kB oscil.la en el temps. Aquest descobriment va ser publicat a la revista Science l’any 2004. White explicarà a la conferència la funció que aquestes oscil.lacions exerceix en les cèl·lules.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: