El portal web MERIDIÀ, un servei d’informació especialitzada en R+D+i

El portal web MERIDIÀ (Mesurament de la Recerca, Desenvolupament i Innovació) <http://meridia.iec.cat> és un servei d’informació especialitzada per a analitzar, planificar, coordinar i difondre les activitats d’R+D+i dins el sistema de ciència i tecnologia dels territoris de llengua i cultura catalanes.

El mes de maig de 2008 va entrar en funcionament la primera fase d’aquesta plataforma desenvolupada per l’equip de treball de l’Observatori de la Recerca de l’IEC (OR-IEC).

El passat mes novembre de 2009 es va activar la segona fase de MERIDIÀ, amb l’objectiu de potenciar la consulta de la plataforma i dels continguts oberts per part de la comunitat científica i de la societat en general. En l’actualitat, en els continguts oberts, s’hi poden consultar 65 informes estadístics i 160 documents i enllaços web de referència, a més dels serveis de cerca textual i de notícies.

Per a consultar la informació de MERIDIÀ amb més detall, cal estar registrat com usuari. Si voleu sol·licitar l’alta, ampliar la informació consultada, fer una sol·licitud específica o recordar la clau d’accés, podeu enviar-nos un correu electrònic a l’OR-IEC <or@iec.cat>.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: