Cicle de Conferències en el marc de l’Any Internacional d’Astronomia 2009: “Pirotècnica còsmica: del Big Bang a les supernovas”.

camara

El proper dimarts, dia 13 d’octubre, en el marc de l’Any Internacional d’Astronomia 2009, tindrà lloc la conferència “Pirotècnica còsmica: del Big Bang a les supernovas“, a càrrec de Jordi José Pont, Dr. en física i sots-director del departament de física nuclear de la UPC. Aquesta conferència tindrà lloc a les 19 hores a la Sala de Conferències de l’EUETIT, C/Colom, núm. 1, Terrassa.

L’acte s’emmarca dins d’un cicle que va començar el passat dia 1 d’octubre amb la conferència “Lents gravitacionals, les ulleres de l’Univers” impartida per Rosa M.Ros Ferré, Dra. en física i professora de matemàtica de la UPC. El cicle conclourà el proper 22 d’octubre amb “El cas Plutò”, a càrrec de Javier Castelo Torras,  dr. En física i professor de la UAB.

Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, coordinat amb la UPC, organitza aquest cicle de conferències que pretén contribuir a la difusió del coneixement del nostre Cosmos i promoure la participació ciutadana en el debat científic i tecnològic per tal de millorar el diàleg ciència-tecnologia-societat

L’any Internacional de l’Astronomia 2009  és un projecte global amb l’objectiu d’ajudar als ciutadans del món a redescubrir el seu lloc en l’Univers mitjançant la contemplació del cel, una experiència que transmetrà un sentiment personal de fascinació i descobriment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: