L’Ajuntament de Terrassa s’adhereix a la celebració de l’Any Monturiol

monturiol

La Comissió Any Monturiol, promoguda per l’Institut ICTINEU, Centre Català de Recerca Submarina i l’Associació d’Innovadors Narcís Monturiol, impulsa, durant l’any 2009, la celebració de l’Any Monturiol, els objectius del qual són la celebració del 150è aniversari de l’avarada del primer submarí ICTINEU, homenatjar i donar a conèixer internacionalment la figura d’en Narcís Monturiol, situar l’inventor en el lloc d’honor que li correspon en la història, recuperar la seva memòria i la seva obra i donar-lo a conèixer d’una forma àmplia.

És en aquest context que l’Ajuntament de Terrassa s’adhereix a la celebració de l’any Monturiol i us convida a l’acte d’homenatge a la figura d’en Narcís Monturiol, personatge clau en la navegació submarina.

El conferenciant, Sr. Antoni Roca Rosell, Doctor en Ciències Físiques i expert en Monturiol, President de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica de l’IEC, professor d’Història de la Ciència de la UPC i Comissari de l l’Exposició Monturiol, oferirà la conferència “Monturiol, ciència, tècnica i compromís amb la societat” que tindrà lloc el proper 29 de setembre a les 19:00 hores a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa, Raval de Montserrat, núm. 4.

L’assistència a aquest acte és gratuïta. S’agraeix confirmació d’assistència al telèfon 93.736. 30.23 o per e-mail a terrassauniversitat@terrassa.cat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: