El Govern crea un observatori per promoure la innovació a Espanya

 innovacion_copia

El Ministeri de Ciència i Innovació ha posat en marxa Icono, l’Observatori Espanyol de la Innovació i el Coneixement. Es tracta d’una institució que pretén servir de baròmetre de les polítiques del Govern en matèria científica i ser testimoni de les accions que es realitzin en el país per impulsar la recuperació i el creixement econòmic.

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, va aprofitar la seva assistència al Fòrum Espanya Innova, organitzat per Nueva Economía Fórum, per donar a conèixer la creació de l’Observatori Espanyol de la Innovació i el Coneixement (Icono). Una institució que servirà com a plataforma d’anàlisi i seguiment en temps real de les accions científiques que es realitzin encaminades a promoure la innovació en el país.

Aquesta institució està gestionada per la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i serà dependent del Ministeri de Ciència i Innovació. Així mateix, comptarà amb un òrgan assessor compost per les principals empreses i institucions espanyoles, que es reunirà per primera vegada el proper mes d’octubre i serà presidida per la ministra de Ciència i Innovació.

Més informació: Europa Press
Font: Barcelona Activa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: