Acció solidaria en favor del Dret a Veure, t’hi sumes?

 banner-tz_as

El pròxim 8 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Visió, una bona ocasió perquè professionals de la salut visual puguin mostrar el seu compromís i sumar-se a una acció solidària en favor del Dret a Veure.

Aquesta celebració s’emmarca en un programa internacional anomena’t Visió 2020, que té per objectiu últim el poder eradicar la ceguesa prevenible, tractable i/o curable per a l’any 2020. V2020 és una estratègia de l’Organització Mundial de la Salut, l’Agència Internacional per a la prevenció de la ceguesa (IAPB), professionals del sector de la salut visual en general i ongs .

La Càtedra UNESCO de Salut Visual i Desenvolupament va coordinar aquesta campanya en el nostre país en l’anterior edició, dedicada al col·lectiu de la Tercera Edat, a la qual es van sumar diferents entitats i professionals de prestigi en el sector de la salut visual espanyola. En suport de la mateixa, la Càtedra va editar un conte infantil i un cd de jocs, que van ser distribuïts gratuïtament entre els participants.

Per a consultar l’agenda 2009 del Dia Mundial de la Visió i els seus objectius i participants: http://diamundialdelavision.blogspot.com.

Si estiguessin interessats/as a participar en la campanya d’aquest any, dedicada a la igualtat de gènere, organitzant algun tipus d’acte, han de posar-se en contacte amb la Càtedra UNESCO de Salut Visual i Desenvolupament, per telèfon al 93.739.89.13 o per correu electrònic a norma.martinez@upc.edu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: