LEITAT I IQS ORGANTIZEN EL 2nd RMFORUM sobre MANUFACTURING REINVENTED for MEDICAL and BIOMEDICAL APPLICATIONS

logo

El proper dia 29 de juny el Centre tecnològic Leitat i l’IQS organitzen conjuntament el “2nd RM FORUM” que portararà per títol MANUFACTURING REINVENTED for MEDICAL and BIOMEDICAL APPLICATIONS. La jornada es celebrarà a la seu del IQS.

La reinvenció de la fabricació es possible mitjançant el Rapid Manufacturing, una de les aplicacions amb més futur i potencial de les tecnologies de fabricació additiva, que es basen en aportar material en la forma i en el lloc precís de manera que el resultat és la peça final desitjada. Aquests processos es duen a terme directament a partir del dibuix 3D de l’objecte a produir, sense necessitat d’eines, ni de motlles, ni d’utillatges de fabricació.

Els sectors de les tecnologies mèdiques i la biomedicina han estat uns dels primers en adoptar el Rapid Manufacturing, com a medi de producció, degut a que ha aportat els medis per obtenir productes específics per aquests sectors, que amb sistemes més convencionals eren inviables o impossibles de fabricar.

Les companyies d’aquests sectors són de les primeres que han invertit en aquestes noves tecnologies en el mateix moment que s’ha disposat d’elles, en l’intent d’obtenir un avantatge competitiu o una solució llargament esperada, tot i el risc que suposava enfront d’una aproximació més cautelosa.

Els resultats han estat en molts cassos espectaculars i l’adopció del Rapid Manufacturing es propaga amb tal rapidesa, que no en podem ser aliens.

Es per això, que aquest segon any el fòrum, organitzat per l’IQS i el LEITAT sobre aquestes tecnologies punteres, es dedicarà exclusivament a presentar i debatre sobre les seves aplicacions a l’àmbit de les tecnologies mèdiques i biomèdiques, per tal de conèixer el seu estat present, les tendències de futur, les seves aplicacions, les conseqüències de la seva implementació, les oportunitats de negoci i els avantatges competitius que aporten a les empreses que les adopten.

Conscients que l’amplitud i importància d’aquestes aplicacions supera en molt el que es pot exposar en un sol dia, el 2on. RM Fòrum, amb la participació d’experts internacionals, posarà a l’abast els coneixements i recursos per a explorar i valorar les seves possibilitats i poder ser, a partir d’aquest moment, protagonistes de noves aplicacions.

Informació i inscripcions:www.rmforum.org

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: