II Workshop sobre MES (Manufacturing Execution System)

 universitat i soctransplogoUPC_CGIP1

Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa i el grup de Control i Gestió Integral de Producció (CGIP) de la UPC organitzen el proper 18 de Juny de 2009 el II Workshop sobre MES, que tindrà lloc a Edifici TR11 de la Universitat Politécnica de Catalunya en el Campus de Terrassa.

En un entorn de canvis constants, el teixit industrial ha d’adaptar-se a les continues evolucions tecnològiques. Aquesta jornada pretén apropar a les empreses, i de manera especial a les Pimes, el coneixement i funcionament tècnic d’una agrupació de diferents mètodes i tecnologies utilitzades amb la finalitat conjunta de dur a terme una optimització global de la producció (Sistemes MES). Avui per avui, podem afirmar que aquests sistemes s’entreveuen cada cop més com els gestors de les fàbriques del futur, permetent el desenvolupament i consolidació de les nostres Pimes en els mercats nacionals i internacionals.

La jornada va dirigida a totes aquelles persones que tinguin capacitat de decisió en la implementació d’aquestes eines dins dels seus entorns productius.

Dades addicionals de la jornada:
 
Dia: 18 de Juny de 2009

Hora: de 8.45 a 19.00 hores

Lloc: Edifici TR11 – Universitat Politècnica de Catalunya – Campus de Terrassa, Rambla Sant Nebridi, 10, Terrassa

Donada la limitació de places existents, els interessats hauran de completar un document de preinscripció que obtindran al demanar-ho a societat.coneixement@terrassa.cat. La confirmació es farà via e-mail.

L’assistència a aquest acte té un cost de 150 euros per les persones que participen per primera vegada i de 100 euros pels que van participar en el primer workshop sobre M.E.S, que va tenir lloc al febrer de 2008.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: