L’IET publica les convocatòries de propostes de les primeres Comunitats del Coneixement i la Innovació

eit_logo

El 2 d’abril de 2009, l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (IET) ha obert la convocatòria de propostes per a les primeres Comunitats de Coneixement i Innovació (CCI). La convocatòria romandrà oberta fins el 27 d’agost i les primeres dues o tres CCI seran seleccionades a finals de gener de 2010.

Recordem que l’IET té com a objectiu convertir-se en un motor fonamental del creixement europeu sostenible i la competitivitat mitjançant l’estimulació de la innovació líder en el món. La seva missió és millorar l’impacte positiu sobre l’economia i la societat europea, donada la seva gran capacitat d’innovació. Això s’aconseguirà a través de noves i importants accions concertades a escala europea i la primera d’aquestes són les CCI.

Les CCI són xarxes innovadores d’excel·lència. Aquestes associacions integrades estretament aplegaran l’educació superior, la tecnologia, la recerca, les empreses i l’esperit empresarial en resposta a reptes socials clau com ara l’energia, el canvi climàtic i la futura societat de la informació i la comunicació. Produiran noves interaccions entre els socis en termes d’idees, tecnologia, cultura i de models de negoci i de disseny. Es crearan noves empreses, incloses PIME, d’indústries existents i de noves experiències industrials. Un fort component de les estratègies d’innovació de les CCI serà la d’educar i desenvolupar l’iniciativa empresarial de persones que treballen més enllà de fronteres, sectors i disciplines tradicionals.

En total, la UE posa a disposició dels competidors una quantitat en qualitat de cofinançament de 26 MEUR per al 2010, 55 MEUR el 2011, 72 MEUR el 2012 i 119 MEUR el 2013. El termini per presentar propostes finalitza el 27 d’agost de 2009 a les 17:00.

Text complet de la convocatòria.

Més informació.

 Font: Butlletí de notícies de la UE

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: