HiT Barcelona World Innovation Summit

hit1

Barcelona Digital Centre Tecnològic convida a l’acte de presentació del HiT Barcelona World Innovation Summit a les empreses i les associacions TIC. L’acte tindrà lloc el 26 de març de 2009 de 12:45 a 13:45 hores a l’Auditori del CaixaForum – Centre Social i Cultural de l’Obra Social “La Caixa” (Av. Marqués de Comillas, 6-8. Metro Pl. Espanya).

L’assistència és gratuïta i s’ha d’emplenar el següent formulari.

El HiT Barcelona World Innovation Summit se celebrarà a Barcelona del 17 al 19 de juny i representa una decidida aposta per la innovació tecnològica i empresarial com un factor clau per assegurar el creixement i la competitivitat de la nostra economia.

La cimera està estructurada en dues àrees:

Plenary Congress, un espai per a la reflexió, en el qual conferenciants de primera línia mundial reflexionaran sobre les claus de la innovació i la creativitat.

Innovation Marketplace, una zona d’interacció, enfocada a tres dels sectors amb major potencial de creixement: Telecom, Cleantech i Healthcare, on es parlarà del sector i es facilitarà el networking entre emprenedors, empreses, inversors amb l’objectiu d’impulsar projectes empresarials estratègics.

L’Innovation Marketplace del sector de Telecom, que compta amb la col·laboració de GSMA (associació mundial organitzadora del Mobile World Congress) com a partner estratègic, és una excel·lent oportunitat per compartir idees, projectes, models de negoci i tendències en comunicació mòbil per a capitalitzar la innovació més pionera i generar noves oportunitats de negoci. El centre tecnològic Barcelona Digital coordina la participació del sector Telecom català en el HiT.

El HiT és fruït d’una iniciativa promoguda pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i està organitzada pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i Fira de Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: