ESOF 2008, ciència per a una vida millor

La ciutat de Barcelona acollirà, els dies 18 a 22 de juliol, l’Euroscience Open Forum 2008 (ESOF 2008), una plataforma de debat i comunicació en ciència i tecnologia.

Aquesta trobada multidisciplinària internacional, la més important d’Europa del seu tipus, atraurà a la Ciutat Comtal més de 3.000 científics de totes les disciplines, polítics i comunicadors els quals participaran en centenars de conferències i debats. A ells, s’hi afegiran uns 20.000 visitants previstos per a les 70 exposicions i actes públics gratuïts per a joves i famílies a tot Barcelona.

L’ESOF 2008 està organitzat per Euroscience i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i té el suport de la Comissió Europea, el Govern Espanyol, la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i d’altres insititucions.

Euroscience, l’ens promotor d’ESOF, és una associació independent de científics de més de 40 països diferents, que està oberta a professionals, gestors de ciència, polítics, professors, estudiants de doctorat, enginyers, empresaris i ciutadans en general interessats en la ciència, la tecnologia i la seva interacció amb la societat.

Euroscience es va fundar el 1997 per proporcionar un fòrum de debat en ciència i tecnologia, per estrènyer els lligams entre ciència i societat, contribuir a la integració europea i influir en les polítiques científica i tecnològica.

Més informació:

ESOF 2008

El periódico. com

Anuncis

One Response to ESOF 2008, ciència per a una vida millor

  1. AlexBerdonces ha dit:

    Realment quelcom semblant era necesari. Espero que algu del C.E.R.N. vingui a parla-nos sobre els experiments que en breu comesaran en aquests espai. Les dimesions i posibilitats del LHC. Riscos e innovacions futures degudes a aquests experiments.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: