Google obre a tothom el seu servei de confecció de webs

Tal i com ens informa el butlletí d’actualitat de Barcelona Activa, amb el servei Google Sites es poden confeccionar pàgines web, gestionant qui les pot visitar i qui les pot editar sense saber programació. Fins fa poc, aquest servei, llavors sota el nom de Google Apps, estava reservat a empreses i organitzacions.

Les webs poden ser editades per més d’un usuari i s’hi poden publicar arxius, documents, calendaris, fotografies i vídeos.

Google Sites

Anuncis

One Response to Google obre a tothom el seu servei de confecció de webs

 1. Xavier (Xplora) ha dit:

  Trobem que Google Sites es una aplicació molt interessant, com quasi tot el que fa Google, tot i no ser una aplicació nova; empreses de allotjament Web fa anys que ofereixen aplicacions similars.

  Des de Xplora varem estar fent diverses probes, i la veiem més com una aplicació per fer pàgines Web de caràcter personal, que per el complex procés de desenvolupar la Web d’una empresa PYME o organització.

  Les necessitats d’una empresa en Internet son molt superiors a les personals: sindicalització RSS i eines 2.0, màrqueting on-line i buscadors Web, usabilitat i accessibilitat Web i, sobretot, la imatge corporativa de la Web com a canal publicitari.

  Des de Xplora estem convençuts de la diferenciació del desenvolupament de la pàgina Web personal de la pàgina Web corporativa, resumits en 10 motius principals: http://www.xploravisual.com/blog/10-motivos-para-contratarnos-su-futura-pagina-web

  Una salutació 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: