Us donem la benvinguda al nou blog “Innovem, Terrassa!!!”

Des del servei Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa us donem la benvinguda al blog “Innovem, Terrassa!!!”, l’objectiu del qual és difondre de manera dinàmica les qüestions relatives a la innovació generada als àmbits universitari, empresarial i institucional, per tal que es creïn sinèrgies entre ells i esdevinguin element motivador per a d’altres projectes.

El blog “Innovem, Terrassa!!!” neix com a eina de comunicació complemetària al butlletí digital del mateix nom, que recull trimestralment l’esforç innovador d’empreses, universitats i institucions. http://www.terrassa.net/Innovem/index.html

Si sou una institució, empresa o universitat que innova en productes, serveis i/o processos, us convidem a que col·laboreu en aquest blog enviant-nos les vostres aportacions a l’e-mail: societat.coneixement@terrassa.cat

Anuncis

3 Responses to Us donem la benvinguda al nou blog “Innovem, Terrassa!!!”

 1. Xavier (Xplora) ha dit:

  Des de Xplora us felicitem per aquesta interessant iniciativa i no dubteu en contactar-nos el que pugeu necessitar. 🙂
  Seguirem molt atentament els vostres articles!
  Rebeu una cordial salutació.

 2. Joan Soler ha dit:

  Enhorabona per la iniciativa. I enhorabona per oferir un portal on comentar la proposta d’innovar i no només un portal on aportar informació pura i dura sense poder ser analitzada. D’entrada vull dir que l’orientació de “Innovem”, tanmateix, està només orientada al món de les noves tecnologies i a la innovació industrial, probablement pel perfil d’universitats que actualment disposem a Terrassa. Entenc que “innovem”, però, hauria de defensar el dret al camp de les Humanitats a presentar les seves innovacions. La ciència no és només patrimoni exclusiu de les ciències pures sinó també de les ciències humanes i socials, i en aquest sentit l’impuls de “innovem” no es deixa sentir gaire o gens. Els que defensem aquesta postura ens agradaria observar, de tant en tant, una mica de sensibilitat en aquests temes que no s’observa. Espero que “innovem” no oblidi definitivament aquesta prespectiva.
  Bon dia.
  Resposta: El nostre objectiu és difondre la innovació en el sentit més ampli de la paraula, és a dir, innovació en productes, serveis i/o processos i en qualsevol sector d’activitat. Per això animem a tothom a col·laborar-hi, sigui quin sigui l’àmbit en el què es desenvolupi. Per tant, agraïm el teu comentari i animem a tothom, sigui de l’àmbit de les ciències humanes i socials o de qualsevol altre sector, a col·laborar al butlletí i al blog “Innovem, Terrassa!!!”.

 3. Des de la Direcció General de Recerca us felicito per haver posat al servei dels agents implicats en el sistema d’R+D+I aquesta nova eina col·laborativa que, ben segur, servirà per gestionar de manera eficient el coneixement que entre totes i tos generem sobre aquest àmbit d’actuació tan important per al progrés del país.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: